Ingenjör - Konstruktionskontroll

Stockholm
Ansök senast 2021-06-30

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet.

Till vår avdelning Konstruktionskontroll söker vi nu en ingenjör för placering i Stockholm.

OM TJÄNSTEN

Avdelningen består idag av ett tiotal ingenjörer som utför konstruktionskontroll av trycksatta anordningar, lyftverktyg och stålstrukturer, där hållfastheten eller kvarstående livslängd behöver utredas. Vi verifierar att en säker konstruktion uppnås, både genom beräkning och genom utvärdering av riskanalyser, tillverkningsmetoder, svetsning och provning. I rollen ingår mycket kundkontakt, där det ställs stora krav på förmågan att kommunicera med våra kunder som kommer från vitt skilda branscher.

Vi tror på frihet under ansvar och du kommer därmed kunna lägga upp dina dagar själv. Allt eftersom kommer du att bli kundansvarig mot vissa kunder som du aktivt stöttar för att uppnå säkra konstruktioner. Det förekommer även visst behov av projektledning och samordning vid större uppdrag.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör med inriktning mot eller bakgrund inom t.ex. maskinteknik, materialteknik, hållfasthetslära eller konstruktion av trycksatta anordningar, lyft- eller stålstrukturer.

Vi välkomnar dig som redan idag arbetar självständigt eller i projektform inom ovan nämnda teknikområden, men självklart även dig som är nyfiken, nyutexaminerad och oerfaren då du kommer få chansen att lära dig vårt spännande yrke från grunden. För oss är rätt person viktigare än erfarenhet!

Du är drivande, analytisk samt har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och med kunder, då tjänsten präglas av täta kundkontakter. Som person är du engagerad, initiativrik, en god kommunikatör och du delar gärna med dig av din kunskap. I ditt arbete är du noggrann och tar ansvar för att vi tillsammans når företagets och våra kunders mål.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

På DEKRA förstår vi att våra medarbetare är vår viktigaste resurs, därför lägger vi fullt fokus på din utveckling och trivsel samtidigt som vi är måna om att du kan ha en bra balans mellan jobb och fritid. Hos oss får du chansen att jobba med spännande, ny teknik på uppdrag där du till största del planerar och styr din egen arbetstid. Du har några av branschens kunnigaste kollegor och får ta del av en generös friskvård, utbildningar samt flera andra förmåner och olika företagsaktiviteter.

Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position? Då har du kommit rätt.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Rekrytering sker löpande så skicka gärna din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag, dock senast 30e juni.

VILL DU VETA MER?

Kontakta affärsområdeschef Pieter Jilderda på 0722 36 21 11 eller vår gruppledare i Stockholm - Joakim Majak på 0730 49 31 45.

Kontaktperson

Pieter Jilderda

pieter.jilderda@dekra.com

+46104551319

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %