Provningstekniker Malmö

Malmö
Ansök senast 2021-08-01

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att vara en global partner for a safe world. Genom innovativa tjänster skapar vi trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med en Provningstekniker för placering i Malmö. 

OM TJÄNSTEN

Till Malmö söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta oförstörande provning av konstruktioner/svetsar med t ex metoderna radiografering, magnetpulver, penetrant, ultraljud och visuell teknik, i syfte att hjälpa kunderna att upprätthålla säkerheten samt följa standardkrav avseende både nytillverkade och befintliga produkter. Rapportering sker i form av provningsprotokoll. 

Vi försöker alltid ligga utvecklingens framkant och lägger mycket fokus på innovativa lösningar, för rätt person kan därför avancerade provningstekniker bli aktuella. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med bra lönsamhet och god tillväxt! 

VI SÖKER DIG SOM

Är ansvarstagande, noggrann, socialt kompetent och har ett tekniskt intresse. Kunder finns inom kärnkraft, petrokemi/raffinaderi, tåg, nöjesfält samt tillverkande industri. Rapportering i form av provningsprotokoll görs dagligen. Gemensamma tekniska frågor drivs i respektive sektion tillsammans med företagets teknikråd. Krav på utbildning är gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller likvärdig teknisk utbildning i kombination med relevant erfarenhet. Erfarenhet från branschen Teknisk Kontroll, framförallt OFP eller svets, är meriterande.  

Vi ser gärna att du trivs med att jobba självständigt där du tar stort ansvar för egen planering och uppföljning. Resor med övernattning förekommer, främst inom landet men uppdrag utomlands förekommer.

Vad DEKRA erbjuder dig

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch och det finns stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt.

Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.

Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verkligen, oavsett position, då har du kommit rätt.    

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %