Gruppledare - Materialteknik och Haveriutredning

Stockholm
Ansök senast 2021-06-27

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet.

Till vår avdelning Materialteknik & Haveriutredning söker vi nu en engagerad maskin- eller materialingenjör som gruppledare och konsult inom haveri- och skadeutredningar med placering i Stockholm.

OM TJÄNSTEN

Avdelningen arbetar bl.a. med uppdrag inom statusbedömning, haveri- och skadeutredning, materialteknik, samt förstörande och oförstörande provning. Våra kunder finns i olika branscher, delvis i utlandet, men tyngdpunkten ligger på papper- och massaindustrin, kraft-/värme-industrin, samt processindustrin i Sverige. Vi har ett eget metallurgiskt labb där vi utför materialprover och analyserar havererade delar.

Gruppledaren för Material & Haveri ansvarar för att skapa en god gruppdynamik internt, samt en serviceinriktad inställning gentemot kunderna. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. samordning och planering av gruppens resurser, försäljning och marknadsföring samt förbättringsarbete och tjänsteutveckling. Gruppledaren arbetar till viss del i uppdrag.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mot eller bakgrund inom maskin- eller materialteknik. Du är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och med kunder, då tjänsten präglas av täta kundkontakter.

Som person är du engagerad, initiativrik, en god kommunikatör och du delar gärna med dig av din kunskap. I ditt arbete är du noggrann och tar ansvar för att vi tillsammans når företagets och våra kunders mål. I arbetet ingår en del resor, främst inom Sverige.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

På DEKRA förstår vi att våra medarbetare är vår viktigaste resurs, därför lägger vi fullt fokus på din utveckling och trivsel samtidigt som vi är måna om att du kan ha en bra balans mellan jobb och fritid. Hos oss får du chansen att jobba med spännande, ny teknik på uppdrag där du till största del planerar och styr din egen arbetstid. Du har några av branschens kunnigaste kollegor och får ta del av en generös friskvård, utbildningar samt flera andra förmåner och olika företagsaktiviteter.

Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position? Då har du kommit rätt.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Rekrytering sker löpande så skicka gärna din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag, dock senast 27 juni.

VILL DU VETA MER?

Kontakta affärsområdeschef Pieter Jilderda på 0722 36 21 11. 

Kontaktperson

Pieter Jilderda

pieter.jilderda@dekra.com

+46104551319

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %