Examensarbeten inom mekanik, hållfasthetslära och tillämpad matematik

Stockholm
Ansök senast 2021-12-31

Är du en ambitiös och nyfiken student som söker ett intressant och meriterande examensarbete? Sektionen för Teknisk Tillgångsförvaltning på DEKRA Industrial arbetar ständigt med frågeställningar inom områdena mekanik, hållfasthetslära, tillämpad matematik och relaterade områden, där en stor del av arbetet lämpar sig utmärkt för ett examensarbete, med en tydlig avgränsning och ett väldefinierat mål. Utöver intressanta ämnen erbjuder vi en stimulerande miljö och erfaren handledning. Vad är du intresserad av att lära dig? För oss är det viktigt att du får ut det du vill få ut av ditt examensarbete, så vi gör gärna vad vi kan för att tillgodose dina utvecklingsmål.

Vem är du?

Vi söker dig som är masterstudent från en ingenjörsutbildning med inriktning mekanik, hållfasthetslära eller beräkningsteknik med ett starkt intresse av matematisk modellering. Du har erfarenhet av programmering och mekanik. Om du även har erfarenhet av hållfasthetslära, brottmekanik eller sannolikhetslära är det ett stort plus i kanten, men inget krav. Vi ser gärna att du är driven och nyfiken, samt trivs med att arbeta självständigt.

Om DEKRA

DEKRA verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. Vi finns i hela Sverige och är Europas ledande företag inom teknisk kontroll med 45 000 medarbetare i 60 länder. Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över.

Kontaktperson

Magnus Dahlberg

magnus.dahlberg@dekra.com

010-455 14 86

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %