Sektionschef Besiktning Lyft

Göteborg
Ansök senast 2021-02-11

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. DEKRA söker nu en Sektionschef till sektionen Besiktning Lyft i Göteborg.

OM TJÄNSTEN  

I rollen som Sektionschef kommer du att ansvara för lyftbesiktningssektionen i Göteborg med omnejd, där din främsta uppgift blir att främja sektionens fortsatta framgångsarbete. Du ansvarar för försäljning mot både befintliga och potentiella kunder vilket medför att du kommer att ha mycket kundkontakter - både per telefon och via kundmöten. Våra Sektionschefer är oerhört viktiga för den externa kommunikationen och därför bör du som Sektionschef ständigt arbeta för att marknadsföra DEKRA på bästa sätt. 

Förutom försäljning innefattar befattningen den viktiga rollen som ansvarig för sektionens personal, tillväxt, resultat och budget. I rollen som Sektionschef ansvarar du för att coacha och utveckla dina medarbetare i linje med sektionens och organisationens mål och strategier. Du kommer även att vara lönesättande chef för dina medarbetare i sektionen. I rollen som Sektionschef ingår du i regionens ledningsgrupp.

ÄR DU DEN VI SÖKER?  

Din roll kommer att präglas av kontakten med andra människor, både externt och internt, varför vi värdesätter social förmåga och ledaregenskaper högt. Som person bör du vara drivande, kundfokuserad och resultatorienterad samt ha en god organisationsförmåga. Att kunna förmedla engagemang, driv och laganda är något vi värderar högt. Vi ser det som en självklarhet att du som söker tycker om att skapa nya kundkontakter – och göra affärer!

För att lyckas i rollen tror vi att du som söker har kunskaper inom området besiktning och kontroll av lyftanordningar samt tidigare arbetat som ledare.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch. För oss är personalen vår viktigaste resurs och det är enligt oss kompetenta ledare och medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna ledarskapsutbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Kontakta Regionchef Tobias Willaume på 010 455 1275.

Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! 

Kontaktperson

Tobias Willaume

tobias.willaume@dekra.com

+4610 455 1275

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %