Provningstekniker i Skellefteå

Skellefteå
Ansök senast 2021-01-31

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet.

Vi växer och behöver utöka vårt härliga gäng med drivna Provningstekniker till Skellefteå. Känner du dig redo att prova nya utmaningar och gillar ett högt tryck i vardagen? Hos oss blir du en del av ett stabilt, driftigt och globalt företag.


OM TJÄNSTEN

Känner du likt oss (och Stålmannen) att du ibland har röntgensyn när du kontrollerar skarvar? Då kommer du passa bra in i vårt provningsgäng. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta oförstörande provning av konstruktioner/svetsar med t ex metoderna radiografering, magnetpulver, penetrant, ultraljud och visuell teknik, i syfte att hjälpa kunderna att upprätthålla säkerheten, samt följa standardkrav avseende både nytillverkade och befintliga produkter. Rapportering sker i form av provningsprotokoll.

Vi försöker alltid ligga i utvecklingens framkant och lägger mycket fokus på innovativa lösningar. För rätt person kan därför avancerade provningstekniker bli aktuella. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med bra lönsamhet och god tillväxt! 


VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

Vi söker dig som har en teknisk utbildning i kombination med relevant erfarenhet. Tidigare erfarenhet från branschen Teknisk Kontroll, framförallt OFP, är meriterande. Du är intresserad av teknik och trivs med mycket kundkontakt. Tjänsten kräver ansvarstagande, noggrannhet och social kompetens. Bra kunskaper i svenska, engelska, datahantering samt matematik är ett krav. Även svenskt medborgarskap samt B-körkort är krav.


VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Gemensamt lyfts tekniska frågor inom respektive sektion och vidareutvecklas tillsammans med företagets teknikråd. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.


Har du frågor om tjänsten?

Kontakta sektionschef Nicklas Sivertsen på telefonnummer 010-455 11 01.

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-01-31.

Kontaktperson

Nicklas Sivertsen

nicklas.sivertsen@dekra.com

010 455 1101

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %