Besiktningsingenjör trycksatta anordningar Norrköping

Norrköping
Ansök senast 2021-02-28

Vi växer och behöver utöka vårt härliga gäng med drivna besiktningsingenjörer i Norrköping. Välkommen till ett härligt gäng med högt i tak och som har riktigt kul på jobbet! 

 

OM TJÄNSTEN  

I rollen som Besiktningsingenjör kommer du att arbeta med teknisk kontroll av trycksatta anordningar, t.ex. pannor, rörledningar, processanläggningar, cisterner m.m., i syfte att hjälpa våra kunder att upprätthålla en hög säkerhetsnivå. Du är med från uppdragets start till mål; du planerar, genomför besiktningar samt dokumenterar slutligen resultatet och du kommer därmed ha stor påverkan på hur du lägger upp din dag. Våra kunder finns inom exempelvis process-, kyl-, kraftvärme- och tillverkningsindustrin samt papper och massa som du oftast kommer att arbeta självständigt hos. I tjänsten kan det förekomma resor, främst inom regionen och det kan även förekomma övernattningar.  

 

VI SÖKER DIG 

Som är serviceinriktad, har ett högt driv samt har en god social förmåga, så att du kan kommunicera med våra fantastiska kunder. Du har också ett tekniskt intresse, är ansvarstagande och noggrann samt trivs i en roll med mycket kundkontakt. Vi på DEKRA tror på ”frihet under ansvar” och du kommer därför själv att planera dina dagar, varför vi tror att du trivs med att arbeta självständigt och mot uppsatta mål. Du har relevant erfarenhet från kontrollbranschen och kan AFS 2016:1, AFS 2017:3 och/eller MSBFS 2018:3. Har du även befogenheter inom cisternkontroll eller tillverkningskontroll är detta starkt meriterande. Vår erfarenhet är att en positiv inställning, hög motivation och ett stort driv kan ta dig till nya höjder, varför vi kommer att lägga stort fokus på personliga egenskaper. Ett krav är att du har körkort för bil.

  

VAD DEKRA ERBJUDER DIG 

Det är våra medarbetare som för DEKRA framåt, därför kommer vi vilja satsa på dig och din utveckling! Du kommer att ta del av en väl inarbetad introduktionsplan med både stegvis utbildning och praktik. Dessutom blir du en i DEKRA-familjen med trevliga kollegor och engagerade chefer nära till hands. 

Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verkligen, oavsett position, då har du kommit rätt. Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch och det finns stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt. 

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! 

Skicka in din ansökan senast 2021-02-28.  

 

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN? 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sektionschef Hans Wessberg 010-455 16 04. 


Kontaktperson

Hans Wessberg

hans.wessberg@dekra.com

+4610 455 1604

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %