Team Leader & Arbetsmiljöingenjör Stockholm

Stockholm
Ansök senast 2021-01-31

DEKRA Industrial AB är en del av den globala DEKRA-koncernen, som är av världens största företag inom säkerhet, test, inspektion och certifiering.

Affärsområde Safety & Quality Management Nordic har specialister inom olika områden där vi erbjuder hållbara tjänster inom säkerhet med hög kvalitet till våra kunder. Vi består idag av 6 enheter inom områdena: ”Arbetsmiljö/HSE”, ”Audits, Kvalitet & Miljö”, ”Process- & Maskinsäkerhet”, ”Vindkraft”, ”Funktionell Säkerhet/Järnväg” samt ”Teknisk Tillgångsförvaltning/Beräkning”.

Vi söker nu en driven Team Leader & Arbetsmiljöingenjör med placering på DEKRA:s Solna-kontor. Vi söker dig som har viljan, förmågan och de kontakter som behövs för att utveckla/bygga upp en ny enhet inom Arbetsmiljö/HSE i Stockholmsområdet.

Vi har erfarna specialister och mycket god kompetens inom arbetsmiljö, på många olika orter över landet, från Malmö till Luleå som tillsammans med närvarande ledarskap stöttar utvecklingen på olika sätt. Vi stöttar och kompetensutvecklar våra medarbetare genom mentorskap och nära samarbeten i olika uppdrag.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har någon form av ingenjörsutbildning i botten t.ex. inom arbetsmiljö, kemiteknik, maskinteknik, alternativt arbetserfarenhet som väger upp på motsvarande sätt. Du skall ha mycket god erfarenhet av Arbetsmiljö & HSE samt ha ett etablerat kundnätverk inom Stockholmsregionen. Det är viktigt att du på egen hand kan generera egna uppdrag och är trygg med införsäljning mot nya och befintliga kunder.

Du bör ha god erfarenhet från utveckling av systematiskt Arbetsmiljöarbete (SAM), kompetens inom gällande arbetsmiljölagstiftning & gällande föreskrifter (AFS), direktiv och standarder. Det är meriterande om du arbetat inom företagshälsovård med t.ex. riskbedömningar, mätningar av yrkeshygieniska gränsvärden (t.ex. damm, buller, kem, utomhusmiljö, mögel, VOC etc.) och är van vid att hålla föreläsningar och utbildningar.

Det är positivt med erfarenheter från bygg- och anläggningsprojekt i roller som BAS-P & BAS-U, KMA-samordnare eller från annat närliggande område.

Som person är du initiativtagande, driven och relationsskapande, samt har förmåga att inge förtroende. Då du kommer vara en viktig kugge i arbetet med att expandera verksamheten inom Arbetsmiljö & HSE är det centralt att du trivs ute hos kunder och väl där identifierar, säljer in och initierar nya affärsmöjligheter. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt ansvarstagande och vilja att uppfylla kundförväntningar och resultat.

Det är viktigt att du har ett positivt mindset, ett driv och brinner för att utvecklas och utveckla andra inom arbetsmiljöområdet. Du skall också vara villig att resa om behov uppstår, då våra kunder finns i olika delar av landet.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Krav på B-körkort och du bör ha tillgång till egen bil. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


VI ERBJUDER

DEKRA Industrial erbjuder ett självständigt och utmanande arbete i en kundfokuserad verksamhet med ett tydligt fokus på utveckling. Du kommer att tillhöra en global koncern med stora resurser och möjligheter till internationellt arbete och deltagande i internationella projekt.

Vi erbjuder förmåner avseende kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, sjukvårdsförsäkring, reseförsäkring och mycket mer. Tjänstebil kan också erbjudas på sikt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Placeringsort: Stockholm


ÄR DU INTRESSERAD?

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka då inte att höra av dig till oss redan nu!

Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2021-01-31.


KONTAKTPERSONER

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Elvin Tel.010-455 15 96 eller Affärsområdeschef, Jari Salo Tel. 010-455 12 22.

Kontaktperson

Jari Salo

jari.salo@dekra.com

010 455 1222

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %