Besiktningsingenjör trycksatta anordningar i Göteborg

Göteborg
Ansök senast 2021-01-31

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att vara en ”Global partner for a Safe World”. Genom innovativa tjänster skapar vi trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med en driven Besiktningsingenjör inom trycksatta anordningar med placering i Göteborg. 

 

OM TJÄNSTEN

I rollen som Besiktningsingenjör kommer du att arbeta med teknisk kontroll av trycksatta anordningar, t.ex. pannor, rörledningar, processanläggningar, cisterner m.m., i syfte att hjälpa våra kunder att upprätthålla en hög säkerhetsnivå. Du är med från uppdragets start till mål; du planerar och genomför kontroller, samt dokumenterar slutligen resultatet. Du kommer därmed ha stor påverkan på hur du lägger upp din dag. Våra kunder finns inom exempelvis process-, kyl-, kraftvärme- och tillverkningsindustrin som du oftast kommer att arbeta självständigt hos.


Tjänsten är placerad på vårt kontor i Göteborg. I tjänsten kan det förekomma resor, främst inom regionen och det kan även förekomma övernattningar.


VI SÖKER DIG

Som är serviceinriktad, har ett stort driv och en god social förmåga, så att du enkelt kan kommunicera med våra fantastiska kunder. Du har också ett tekniskt intresse, är ansvarstagande och noggrann, samt trivs i en roll med mycket kundkontakt. Vi på DEKRA tror på ”frihet under ansvar” och du kommer därför själv att planera dina dagar, varför vi tror att du trivs med att arbeta självständigt och mot uppsatta mål.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning, som exempel högskoleingenjör, samt relevant erfarenhet från branschen. Har du relevant erfarenhet från kontrollbranschen med kunskap gällande AFS 2016:1, AFS 2017:3 och/eller MSBFS 2018:3 är detta starkt meriterande. Vår erfarenhet är att en positiv inställning, hög motivation och ett stort driv kan ta dig till nya höjder, varför vi kommer att lägga stort fokus på personliga egenskaper. Ett krav är att du har körkort för personbil.


VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Det är våra medarbetare som för DEKRA framåt, därför kommer vi vilja satsa på dig och din utveckling! Du kommer att ta del av en väl inarbetad introduktionsplan med både stegvis utbildning och praktik. Dessutom blir du en i DEKRA-familjen med trevliga kollegor och engagerade chefer nära till hands.


Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt! Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch och det finns stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt.


Välkommen till ett härligt gäng med högt i tak och som har riktigt kul på jobbet!


Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Zoran T. Alaiso, Sektionschef Tryck i Göteborg på nummer 010 455 13 05.

Kontaktperson

Zoran Tendzeric Alaiso

zoran.t.alaiso@dekra.com

+4610 455 1305

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %