Kvalitetsingenjör QA / QC norra Sverige

Sundsvall
Ansök senast 2020-10-31

Kvalitetsingenjör QA / QC

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att vara en global partner for a safe world. Genom innovativa tjänster skapar vi trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Vi växer och behöver utöka vårt härliga gäng med fler kvalitetsingenjörer med inriktning QA / QC. 

OM TJÄNSTEN 

I rollen som Kvalitetsingenjör QA / QC kommer du att arbeta med att kvalitetssäkra uppdragsgivarens projekt, samt definiera kvalitetskrav i projekten och vid inköp. Du kan exempelvis komma att upprätta kvalitetsplaner, ITP-er, provningsplaner och kvalitetsspecifikationer för inköp av trycksatta utrustningar. I rollen ingår även att granska dokumentation inför tillverkning, granska slutdokumentation, samt hantera och ta beslut om avvikelser i projekten. Du kommer även att delta i kick-off-möten med kund, NoBo och leverantörer. Därtill ingår att säkra att kvalitetskrav enligt lagar och direktiv efterföljs, samt att kund och uppdragsgivarens interna krav uppfylls i projektens olika faser; konstruktion, inköp, tillverkning och installation.

Våra kunder finns inom exempelvis process-, kyl-, kraftvärme- och tillverkningsindustrin, samt papper och massa, vilka du oftast kommer att arbeta självständigt hos. Arbetet sker till största delen på plats ute hos våra kunder.

Tjänsten är placerad på något av våra kontor i norra halvan av landet, t.ex. Sundsvall, Gävle, Östersund, Örnsköldsvik eller Umeå.

I tjänsten förekommer det resor, främst inom regionen och det kan, beroende på bostadsort, även innebära övernattningar.

VI SÖKER DIG

Som är serviceinriktad, har ett stort driv och en god social förmåga, så att du enkelt kan kommunicera med våra fantastiska kunder. Du har också ett tekniskt intresse, är ansvarstagande och noggrann, samt trivs i en roll med mycket kundkontakt.

Att du tidigare arbetat i en roll hos tillverkningsindustrin, inom papper & massa, kraftvärme eller processindustrin och i en roll inom tillverkningskontroll, montagekontroll, installationsbesiktning eller annan verkstadsrelaterad kontroll, eller drift & underhåll är starkt meriterande.

Vi söker därför dig som har en teknisk utbildning, som exempelvis högskoleingenjör, samt relevant erfarenhet från branschen. Vi ser att du har erfarenhet av t.ex. AFS 2016:1, AFS 2017:3, erfarenhet från tillverkningskontroll, montagekontroll, CE-märkning, från svets och/eller OFP. Du kanske rentav har en IWS, IWT eller IWE i grunden. Att du behärskar engelska i tal och skrift, samt har körkort för personbil är ett krav.

Vår erfarenhet är att en positiv inställning, hög motivation och ett stort driv kan ta dig till nya höjder, varför vi kommer att lägga stort fokus på personliga egenskaper.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Det är våra medarbetare som för DEKRA framåt, därför kommer vi vilja satsa på dig och din utveckling! Du kommer att ta del av en väl inarbetad introduktionsplan med både stegvis utbildning och praktik. Dessutom blir du en i DEKRA-familjen med trevliga kollegor och engagerade chefer nära till hands.

Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt! Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch och det finns stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt.

Välkommen till ett härligt gäng med högt i tak och som har riktigt kul på jobbet!

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Skicka in din ansökan senast 2020-10-31.

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Då är du välkommen att kontakta Sektionschef Tord Björklund 010-455 10 41.

Kontaktperson

Tord Björklund

tord.bjorklund@dekra.com

010 455 1041

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %