Besiktningsingenjör lyft Västerås

Västerås
Ansök senast 2020-10-31

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha hissnande kul på jobbet.

Om tjänsten

DEKRA söker nu Besiktningsingenjörer till teknikområde lyft i Västerås. Genom att besiktiga exempelvis hissar i fastigheter och traverser inom industrin är du med och lyfter säkerheten till en ny nivå. Vi tror på frihet under ansvar där du planerar dina dagar själv. Kanske besiktigar du en nyinstallerad hiss innan lunch och avslutar dagen med att besiktiga några fordonslyftare eller varför inte en grävmaskin eller rent av en mobilkran? Du arbetar ofta självständigt ute hos våra kunder, som finns inom de flesta branscher. Allt från offentlig sektor till bilverkstäder.

Vi önskar att du har:

-         Teknisk utbildning, exempelvis högskoleingenjör eller relevant erfarenhet från branschen

-         Stort tekniskt intresse och trivs med många kundkontakter

-         Körkort för personbil, då tjänsten innebär att du kommer att resa regelbundet.

För oss är rätt person viktigare än erfarenhet. Vi välkomnar dig som är nyfiken, nyexaminerad och oerfaren, men också dig som är självständig och har vana från besiktningsbranschen eller har arbetat med hissar, kranar eller liknande. När du börjar hos oss kommer du att få insyn i DEKRAs breda spektra av tjänster vid sidan av en både teoretisk och praktisk utbildning.

Vad DEKRA erbjuder dig:

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.

Gemensamt lyfts tekniska frågor inom respektive sektion och vidareutvecklas tillsammans med företagets teknikråd. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.    

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Roland Lehtonen, sektionschef Lyft i Västerås på telefonnummer 010-455 10 64.

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 oktober.

Kontaktperson

Roland Lehtonen

roland.lehtonen@dekra.com

+4610 455 1064

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %