Besiktningsingenjör lyftanordningar Malmö

Malmö
Ansök senast 2020-10-19

Brinner du för teknik och säkerhet? Gillar du att jobba i en dynamisk miljö med kompetenta och engagerade kollegor omkring dig? Är du dessutom social och utåtriktad och har ”lätt för att ta folk”? Då är DEKRA Industrial AB rätt arbetsplats för dig!

Genom innovativa tjänster skapar vi trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Vi hjälper t.ex. våra kunder att bättre förstå riskerna i sin vardag och håller även utbildningar när behov uppstår – allt för att minimera risker för person – och egendomsskador. DEKRA’s vision är nämligen att vara en global partner för en säkrare värld.

Du arbetar ofta självständigt ute hos våra kunder, som finns inom de flesta branscher. Allt från offentlig sektor till bilverkstäder.

DEKRA söker nu en Besiktningsingenjör för avdelning lyft med placering i Malmö.


OM TJÄNSTEN:

Våra kunder finns i nästan alla branscher. Allt från offentlig sektor till bilverkstäder.

Vi tror på frihet under ansvar och du kommer därmed kunna lägga upp dina dagar själv. Genom att besiktiga exempelvis hissar i fastigheter och traverser inom industrin är du med och lyfter säkerheten till en ny nivå. Kanske besiktigar du en nyinstallerad hiss innan lunch och avslutar arbetsdagen med besiktning av fordonslyft (eller varför inte en byggkran)?

Du arbetar ofta självständigt ute hos våra kunder, men är aldrig ensam. Ett team med erfarna kollegor står alltid redo att hjälpa dig i händelse av oklarheter – vi hjälper varandra.


VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG:

 • Du har Teknisk utbildning, som t.ex. högskoleingenjör eller relevant erfarenhet från branschen 
 • Du har ett stort tekniskt intresse och trivs med många kundkontakter.
 • Då tjänsten innebär regelbundet resande har du även körkort för personbil. C-kort är meriterande.

Vi välkomnar dig som är nyfiken, nyexaminerad och oerfaren, men också dig som är självständig och har vana från besiktningsbranschen eller har arbetat med hissar, kranar eller liknande. När du börjar hos oss kommer du att få insyn i DEKRAs breda tjänsteutbud vid sidan av en både teoretisk och praktisk utbildning.


VAD DEKRA ERBJUDER DIG:

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch.

Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på. Detta långsiktiga synsätt på personalen är också en av faktorerna till varför DEKRA idag har mer än 45 000 anställda runtom i världen. Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Tekniska frågor inom respektive sektion vidareutvecklas tillsammans med företagets teknikråd och leder till ökad vidareutveckling av tjänsteutbudet.

Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verkligen, oavsett position, då har du kommit rätt. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare.


HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Kontakta Mikael Andersson, sektionschef Lyft i Malmö på nummer 010 455 1590.

Kontaktperson

Mikael Andersson

mikael.c.andersson@dekra.com

010 455 1590

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %