Besiktningsingenjör lyft i Göteborg/Trollhättan

Göteborg och Trollhättan
Ansök senast 2020-08-31

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha hissnande kul på jobbet!

Om tjänsten

DEKRA söker nu besiktningsingenjörer till teknikområde lyft i Göteborg och Trollhättan. Genom att bland annat besiktiga hissar i fastigheter och traverser inom industrin är du med och lyfter säkerheten till en ny nivå. Vi tror på frihet under ansvar där du planerar dina dagar själv. Kanske besiktigar du en nyinstallerad hiss innan lunch och avslutar dagen med att besiktiga några fordonslyftare eller varför inte en grävmaskin eller rent av en mobilkran? Du arbetar ofta självständigt ute hos våra kunder, som finns inom de flesta branscher. Allt från offentlig sektor till bilverkstäder.

Vi söker dig:

Som har teknisk utbildning och gärna relevant erfarenhet från branschen. Du har också ett stort tekniskt intresse och trivs med många kundkontakter. Då tjänsten innebär att du kommer att resa regelbundet har du även körkort för personbil. C-kort är meriterande.

För oss är rätt person viktigare än erfarenhet. Vi välkomnar dig som är nyfiken, nyexaminerad och oerfaren, men också dig som är självständig och har vana från besiktningsbranschen eller har arbetat med hissar, kranar eller liknande. När du börjar hos oss kommer du att få insyn i DEKRAs breda tjänsteutbud vid sidan av en både teoretisk och praktisk utbildning.

Vad DEKRA erbjuder dig:

Sedan starten 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.

Gemensamt lyfts tekniska frågor inom respektive sektion och hanteras tillsammans med företagets teknikråd. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.      

Har du frågor om tjänsten?

Söker du en tjänst i Göteborg, kontakta Björn Nilsson, sektionschef Lyft i Göteborg, bjorn.nilsson@dekra.com eller 010-455 12 05.

Söker du en tjänst i Trollhättan, kontakta Claes Eriksson, sektionschef Lyft i Trollhättan, claes.eriksson@dekra.com eller 010-455 12 47.


Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-08-31.

Kontaktperson

Björn Nilsson

bjorn.nilsson@dekra.com

+4610 455 1205

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %