Inspektör betong

Göteborg
Ansök senast 2020-07-17

Inspektör betong

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet.

På DEKRA Industrial AB söker vi ständigt ny kunskap och hos oss får du chansen att utvecklas samtidigt som du kan ha en bra balans mellan jobb och fritid. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, intressanta uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter.

Till vår avdelning Betongkontroll söker vi nu en engagerad medarbetare för placering i Göteborg eller vid något av våra lokalkontor.

OM TJÄNSTEN

Avdelningen arbetar bl.a. med betongprovning, betongbesiktning, tillståndsbedömning och konsultation. Vi utför och analyserar prov i vårt eget labb, bedömer kvalitén på betong och armering, samt tar fram åtgärdsförslag. Vi arbetar med ett brett spektrum av objekt, däribland balkonger, bassänger, byggnader, broar, arenor, fundament, betongpelare, etc.

Avdelningens mål är att inom de kommande åren växa med fokus på att kunna erbjuda högkvalitativa kontrolltjänster för betong som tar stöd i hela den kompetensbredd som DEKRA Industrial AB besitter.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

Vi söker dig som har lämplig arbetslivserfarenhet från byggbranschen med inriktning mot betong. Du har goda kunskaper om materialet betong och känner väl till betongens egenskaper och lämplighet för olika användningsområden. God kunskap av betongreparationer och utbildningar betongklass I och II ses som meriterande.

I arbetet ingår att kunna bedöma eventuella skador mot krav i föreskrifter och standarder, varför en förmåga att tolka och navigera i normer är bra. Därvid krävs kunskaper inom både det svenska och engelska språket. Goda datakunskaper (Office) är nödvändiga och du behöver kunna formulera dig väl för att kunna författa rapporter, främst på svenska.

För oss är rätt person viktigare än erfarenhet. Vi välkomnar dig som redan idag arbetar självständig eller i projektform inom ovan nämnda teknikområden. Du är drivande och analytisk samt har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och med kunder då tjänsten som betonginspektör präglas av täta kundkontakter. Självklart välkomnar vi även dig som är nyfiken, nyexaminerad och oerfaren då du kommer få chansen att lära vårt spännande yrke från grunden.

Som person är du engagerad, initiativrik, en god kommunikatör och delar gärna med dig av din kunskap. I ditt arbete är du noggrann och tar ansvar för att vi tillsammans når företagets och våra kunders mål. I arbetet ingår en del resor, främst inom Sverige.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

På DEKRA förstår vi att våra medarbetare är vår viktigaste resurs, därför lägger vi fullt fokus på din utveckling och trivsel samtidigt som vi är måna om att du kan ha en bra balans mellan jobb och fritid. Hos oss får du chansen att jobba med spännande, ny teknik på uppdrag där du till största del planerar och styr din egen arbetstid. Du har några av branschens kunnigaste kollegor och får ta del av en generös friskvård, utbildningar samt förmåner som tjänstebil och olika företagsaktiviteter.

Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position? Då har du kommit rätt.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Rekrytering sker löpande så skicka gärna din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag, dock senast 30 juni.

VILL DU VETA MER?

Kontakta gruppledare Andreas Karlsson på 0702 11 25 74 eller affärsområdeschef Pieter Jilderda på 0722 36 21 11. 

Kontaktperson

Pieter Jilderda

pieter.jilderda@dekra.com

+46104551319

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %