Besiktningsingenjör lyft Stockholm

Stockholm
Ansök senast 2020-08-17

DEKRA växer och nu behöver vi utöka vårt härliga gäng med besiktningsingenjörer i Stockholm. Vår vision är att göra världen tryggare och säkrare på vägen, i hemmet och på arbetsplatsen.

DEKRA utför besiktningar av objekt inom bygg, industri och fastighet, vi har kunder inom många olika typer av branscher. Som besiktningsingenjör inom lyftanordningar kommer kanske din resa börja med hiss och rulltrappor, vilket sedan öppnar upp möjligheter att vidareutveckla dig till exempelvis kranar och traverser? Varför inte tivoliattraktioner och vattenrutschbanor?

Vi söker dig

Som är en framåt och positiv person med social kompetens och som trivs med mycket eget ansvar och kundkontakt. Vi på DEKRA tror på begreppet ”frihet under ansvar”. Du kommer därför själv att planera dina dagar, varför vi tror att du trivs med att arbeta självständigt och mot uppsatta mål. Om du har tidigare erfarenhet inom branschen ser vi detta som mycket meriterande. Det är självklart ett plus om du även har relevant utbildning, med t.ex. teknisk inriktning eller motsvarande. Vår erfarenhet är att en positiv inställning, hög motivation och ett stort driv kan ta dig till nya höjder, varför vi kommer att lägga mycket fokus på personliga egenskaper. Ett krav är dock att du har minst B-körkort, samt talar och skriver på svenska obehindrat.

Vad DEKRA erbjuder dig

Det är våra medarbetare som för DEKRAs varumärke framåt, därför kommer vi vilja satsa på dig! Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med möjlighet att utvecklas. Du kommer att ta del av en väl inarbetad introduktionsplan med både stegvis utbildning och praktik. Dessutom kommer du att ha trevliga kollegor och engagerade chefer nära till hands.

Välkommen till ett härligt gäng med högt i tak och som har hisnande kul på jobbet!

Har du frågor gällande tjänsten?

Välkommen att kontakta: 

Ramy Elatousi, Sektionschef Lyft Stockholm

010-455 10 19

ramy.elatousi@dekra.com

Markus Deckeman, Sektionschef Lyft Stockholm

010-455 11 30

markus.deckeman@dekra.com

Kontaktperson

Ramy Elatousi

ramy.elatousi@dekra.com

010-455 10 19

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %