Besiktningsingenjör tryck till Stockholm!

Stockholm
Ansök senast: 2024-05-31

Global partner for a safe, secure and sustainable world”. En ganska mäktig vision om vi får säga det själva. Bakom dessa ord ligger flera generationers​ ingenjörskompetens, kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid.

Vi erbjuder tjänster inom person- och driftsäkerhet, där vi genom vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och våra arbetsplatser. Nyfiken på att lära känna oss bättre? Spana in vår hemsida eller hör av dig!

OM TJÄNSTEN

Välkommen till DEKRA! Vi är det ledande företaget i Sverige inom området ”trycksatta anordningar” och söker nu en medarbetare till vårt kontor i Stockholm/Solna.

Som besiktningsingenjör genomför du besiktning av trycksatta anordningar såsom pannor, cisterner, kylanläggningar med mera och du hjälper våra kunder att upprätthålla en hög säkerhetsnivå.

Det främsta med att arbeta inom kontroll av trycksatta anordningar är variationen, utmaningen och de många kundkontakterna! Vi tror på frihet under ansvar och du kommer ha möjlighet att självständigt planera dina dagar. Vi utför våra kontroller i många branscher där det finns trycksatta anordningar som till exempel på värmekraftverk, processindustri, fastighet och på restauranger. Vårt upptagningsområde är Stockholm, Uppsala och Gotland, men vi utför även uppdrag i hela landet och även ibland i Europa.

VEM ÄR DU?

Vill du var med och skapa en tryggare omvärld och göra samhällsnytta på riktigt? Då har du hittat rätt! Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, ansvarstagande och serviceanda. Teamwork står högt upp på agendan hos oss, men för rollen krävs även att du trivs med självständigt arbete där du tar stort ansvar för egen planering och rapportering. Ett genuint intresse för teknik och att träffa nya människor är A och O för att trivas i rollen hos oss.

På din meritlista hoppas vi kunna hitta en teknisk utbildning, exempelvis gymnasieingenjör som grund samt relevant arbetslivserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet av trycksatta anordningar såsom pannor eller jobbar med tryckbesiktning och innehar giltiga befogenheter kommer du få vårt besiktnings-hjärta att ticka lite extra hårt. Även kunskap inom el-automation är meriterande. Vidare vill vi att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, samt att du innehar B-körkort. Förmånsbil erbjuds efter 6 månader.

Är du nyfiken och villig att expandera dina tekniska kunskaper så erbjuder DEKRA ständigt utvecklingsmöjligheter.

VI ERBJUDER DIG

 • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling inom våra olika affärsområden              
 • Fortlöpande intern utbildning
 • En teamkänsla, stöd av kollegor där vi hjälper varandra i vardagen
 • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
 • Engagerat ledarskap
 • Balans mellan arbete och fritid
 • Tjänstepension, friskvårdsbidrag och förmånspaket från Benify

 

OM OSS

Välkommen till DEKRA i Solna med och vårt team! Vi är en sammansvetsad grupp kollegor som arbetar inom affärsområde Tryck. Tillsammans brinner vi för att upprätthålla säkerheten för våra kunder. Jag, Christian Holmqvist har privilegiet att arbeta med detta gäng och är en sammanhållande och coachande ledare. Jag hjälper och stöttar medarbetaren med att finna svaren och tillsammans skapar vi en hållbar utveckling för dig. Du arbetar med stort ansvar för din egen planering och har daglig kundkontakt med stöd av mig såklart!

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom vår bransch och på sikt det finns det stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt och uppdrag om man önskar. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag i tillväxt, med god lönsamhet och en spännande framtid!

Kontaktperson

Christian Holmqvist

christian.holmqvist@dekra.com

+4610 455 1040

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %