Erfaren, driven & utvecklingsorienterad beräkningsingenjör sökes till DEKRA:s vassa team inom sektion ”Engineering Asset Management” i Stockholm

Stockholm
Ansök senast: 2024-01-15

Våra tjänster riktar sig till i stort sett alla industrigrenar med hårt belastad och värdefull mekanisk utrustning: energi och process, transport, tillverknings- och processindustri samt infrastruktur. Vi har även ett gott samarbete med universitet och tekniska högskolor. Våra seniora konsulter deltar också som föreläsare på KTH, Uppsala universitet, Chalmers m fl.

OM DEKRA

DEKRA med fler än 47 000 medarbetare är ett av världens ledande företag inom säkerhet, rådgivning, test, inspektion & certifiering och vi betjänar kunder på alla kontinenter i mer än 60 länder. DEKRA Industrial AB är en del av den globala DEKRA-koncernen.

 ”Teknisk Tillgångsförvaltning” ingår i Affärsområdet Safety & Sustainability Services som levererar högkvalitativa specialisttjänster inom en rad spännande områden.

Vi strävar ständig för att utveckla nya spännande och innovativa tjänster, gärna i samarbete med våra kunder och partners. Vi har stort fokus på teknisk utveckling och hållbarhet. Vi erbjuder ett unikt koncept inom utökad teknisk livslängd av mekaniska högvärdeskomponenter, där vi applicerar konceptet på nationell infrastruktur, järnväg, processindustri och annan industriell verksamhet. Vi ligger i framkant av utvecklingen med detta unika och spännande kunderbjudande.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har civilingenjörsexamen eller mer inom hållfasthetslära eller liknande område. Du ska helst ha flera års erfarenhet, gärna med erfarenhet av att leda beräkningsprojekt. Du behöver ha extra kunskap inom något eller några områden relaterat till hållfasthetslära. Det kan vara FEM, utmattning, brottmekanik, dynamik, vibrationer, design eller något annat. Förmågan att sätta analysen i ett sammanhang och omsätta analysresultat till praktiska resultat väger tungt, liksom förmågan att kommunicera pedagogiskt.

Du kommer vara en del av arbetet inom Engineering Asset Management, med fokus på både kunder och utveckling av sektionen. Uppdragsledning ingår i rollen. Ditt arbetssätt är strukturerat och analytiskt förenat med starkt ansvarstagande och en vilja att uppfylla kundförväntningar, samt tillhandahålla resultat och slutsatser. Det är viktigt att du vill förena kreativitet och nyfikenhet med kvalitet och noggrannhet.

Kommunikation är en viktig del av yrkesrollen. Därför är förmågan och ambitionen att kommunicera och uttrycka sig väl i tal och skrift en förutsättning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Variationen på uppdragen är stor och förmågan till flexibilitet är av stor vikt.

VI ERBJUDER:

DEKRA Engineering Asset Management tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster inom flera områden. Sektionen anlitas av DEKRA Globalt och har status som koncernens kunskapsnav inom strukturell integritet och brottmekanik.

Du får utmärkta möjligheter att arbeta inom en utpräglat internationell miljö där kunskap står i fokus. Det är vårt gemensamma mål att din kompetens ständigt utvecklas på DEKRA genom intressanta uppdrag och samverkan med DEKRA:s gedigna kompetens inom en mängd områden.

Några av de utvecklingsområden som vi har i starkt fokus är brottmekanik, konditionsanalyser, vibration och dynamik, LCA/LCC, dataanalys, livscykelförvaltning & livstidsförlängning av mekaniska högvärdeskomponenter inom t ex Järnväg, Spårfordon, Gruvindustri, Papper & Massa, Life Science, Infrastruktur, Hamnindustri, Automotive, Kärnkraft, Vattenkraft, R&D och mycket mer...

FÖRMÅNER, PLACERING & ANSÖKAN

Vi erbjuder förmåner avseende kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, sjukvårdsförsäkring, reseförsäkring, Club DEKRA och mycket mer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Placeringsort: Stockholm i första hand. Annan placering kan eventuellt diskuteras

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka då inte med att skicka in din ansökan till oss redan nu, då tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag!

Välkommen med ansökan i form av personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2024-01-15 

Om du har frågor kring tjänsten, så är du välkommen att kontakta Sektionschef Magnus Dahlberg: Tel. 010-455 1486 magnus.dahlberg@dekra.com eller Affärsområdeschef Jari Salo: jari.salo@dekra.com

Kontaktperson

Magnus Dahlberg

magnus.dahlberg@dekra.com

010-455 14 86

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %