Besiktningsingenjörer K3/R3

Hela Sverige
Ansök senast: 2024-01-13

Global partner for a safe, secure and sustainable world”. En ganska mäktig vision om vi får säga det själva. Bakom dessa ord ligger flera generationers​ ingenjörskompetens, kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid.

Vi erbjuder tjänster inom person- och driftsäkerhet, där vi genom vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och våra arbetsplatser. Nyfiken på att lära känna oss bättre? Spana in vår hemsida eller hör av dig!

OM TJÄNSTEN

Välkommen till DEKRA! Vi är ett av de ledande företagen i Sverige inom området ”Entreprenadbesiktningar” och söker nu besiktningsingenjörer till våra kontor runt om i Sverige.

Genom att utföra besiktning av entreprenadmaskiner såsom grävmaskiner, mobilkranar och andra lyftanordningar hjälper du våra kunder att upprätthålla en hög säkerhetsnivå. I denna roll kommer du även att utföra registrerings (R3)- och kontrollbesiktningar (K3), hos våra kunder.

Det bästa med att arbeta inom besiktning av entreprenadmaskiner är variationen, utmaningen och de många kundkontakterna! Vi tror på frihet under ansvar och du kommer ha möjlighet att självständigt planera dina dagar. Kanske besiktigar du en grävmaskin innan lunch och avslutar dagen med att besiktiga mobilkranar?

Vår kundflora är bred och du kommer arbeta mot ett flertal olika branscher, bl.a.

 • entreprenadbranschen
 • tillverkande industri
 • papper & massa
 • kraft & värme
 • kemisk industri
 • byggbranschen

 

VEM ÄR DU?

Vill du vara med och skapa en tryggare omvärld och göra samhällsnytta på riktigt? Då har du hittat rätt! Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, ansvarstagande och serviceanda. Teamwork står högt upp på agendan hos oss, men för rollen krävs även att du trivs med självständigt arbete där du tar stort ansvar för egen planering och rapportering. Ett genuint intresse för teknik och att träffa nya människor är A och O för att trivas i rollen hos oss.

För denna roll vill vi att du har behörighet för att utföra kontrollbesiktningar K3, meriterande med R3.

På din meritlista hoppas vi kunna hitta en teknisk utbildning exempelvis gymnasie- eller högskoleingenjör som grund, eller relevant arbetslivserfarenhet. Vidare vill vi att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, samt att du innehar B-körkort, meriterande med C-körkort.

Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser. 

OM OSS

Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet? Då har du kommit rätt! Vi vet att det är våra medarbetare som för oss framåt och din utveckling är därför värd att satsa på! Genom utbildningar och intressanta projekt är ditt och vårt gemensamma mål att din kompetens ständigt utvecklas.

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom vår bransch och på sikt finns det stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt och uppdrag om man önskar. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag i tillväxt, med god lönsamhet och en spännande framtid!

Kontaktperson

Linda Edling

linda.edling@dekra.com

0721416203

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %