Arbetsmiljöingenjör med erfarenhet av företagshälsa, mätningar och kemikalier sökes till DEKRA Göteborg

Göteborg
Ansök senast: 2023-08-18

Har du tidigare erfarenhet i rollen som Arbetsmiljöingenjör från någon Företagshälsovård? Har du erfarenhet av yrkeshygieniska mätningar och kemriskbedömningar? Vill du utvecklas vidare i Arbetsmiljöområdet tillsammans med ett team av duktiga kollegor? Vill du arbeta i ett företag i medvind med stort fokus på Arbetsmiljö, Säkerhet & Hållbarhet? Vill du ha kul på jobbet? Då kan du vara den vi söker!

OM DEKRA

DEKRA med fler än 47 000 medarbetare är ett av världens ledande företag inom säkerhet, rådgivning, test, inspektion & certifiering och vi betjänar kunder på alla kontinenter i mer än 60 länder. DEKRA Industrial AB är en del av den globala DEKRA-koncernen.

Affärsområdet Safety & Sustainability Services levererar högkvalitativa specialisttjänster inom en rad spännande områden. Inom affärsområdet återfinns affärsenheter/sektioner inom: ” Arbetsmiljö, HSE & Hållbarhet”, ”Audits, Kvalitet & Miljö”, ”Maskinsäkerhet & Processäkerhet”, ”Informationssäkerhet & Cybersäkerhet” samt ”Teknisk Tillgångsförvaltning”.

Vi strävar ständig för att utveckla nya spännande och innovativa tjänster, gärna i samarbete med våra kunder och partners. Vi har stort fokus på arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet och hållbarhet och vi känner oss stolta över att leverera säkerhet på arbetsplatsen, i hemmet och på vägen.

OM ROLLEN

Du kommer att arbeta i rollen som arbetsmiljöingenjör och tillhöra vårt team med arbetsmiljöspecialister, som arbetar inom Göteborgsregionen med omnejd. Vi bistår och hjälper kunder brett inom hela arbetsmiljöområdet, så du kommer att ha goda möjligheter att vidareutvecklas i spännande kunduppdrag.

Arbetsmiljötjänsterna som DEKRA erbjuder spänner brett inom hela Arbetsmiljöområdet och du får möjlighet att utvecklas & utveckla en bred och gedigen kompetens. Vi bedriver många spännande kunduppdrag, korta som längre och vi stöttar samt kompetensutvecklar varandra genom gemensamma uppdrag, mentorskap och coachande samarbete i kunduppdrag.

Vi har goda utvecklingsmöjligheter och olika karriärvägar för medarbetare som vill utvecklas vidare t ex i roller som Arbetsmiljöingenjör, Senior Arbetsmiljöingenjör, Arbetsmiljöspecialist, Team Leader, Sektionschef osv.

DEKRA:s affärsenhet med erfarna arbetsmiljöingenjörer/arbetsmiljöspecialister växer ständigt och vi finns inte bara i Göteborg, utan på många olika orter över hela landet.

Alla våra vassa arbetsmiljöingenjörer kommer tillsammans att stötta dig i ditt arbete och i din utveckling.

Välkommen till ett proffsigt och engagerat team, som stöttar varandra & har kul på jobbet!

KVALIFIKATIONER, KOMPETENS & ERFARENHET

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom arbetsmiljöområdet t ex i rollen som arbetsmiljöingenjör, arbetsmiljöinspektör (AV), EHS-ingenjör/specialist eller liknade. Erfarenhet från företagshälsovård med konsultativa tjänster samt erfarenhet av yrkeshygieniska mätningar, kemrisker och arbetsmiljörelaterade risker värderas högt. Erfarenhet av utbildningar inom arbetsmiljö ses också som meriterande, då vi frekvent håller olika arbetsmiljörelaterade utbildningar för våra kunder.

Om du har erfarenheter inom arbetsmiljö, brinner för utveckling, har drivkraft/engagemang och vill vidareutvecklas i rollen som arbetsmiljöingenjör, så är du också välkommen med din ansökan.

Du skall ha en lämplig utbildning i botten inom arbetsmiljö, kemiteknik, medicin, medicinteknik, maskinsäkerhet/-teknik, miljö eller annan utbildning i kombination med arbetserfarenhet som väger upp på motsvarande sätt.

OM DIG

Som person är du initiativtagande, driven och relationsskapande samt har förmåga att inge förtroende. Då du kommer vara en viktig del i arbetet med att utveckla verksamheten inom Arbetsmiljö är det centralt att du också trivs ute hos kunder. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt ansvarstagande och vilja att uppfylla kundförväntningar och resultat.

Det är viktigt att du har ett positivt mindset samt brinner för att utvecklas och utveckla andra inom arbetsmiljöområdet.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Krav på B-körkort och du skall ha tillgång till egen bil. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

VÅRT ERBJUDANDE & ANSÖKAN

DEKRA erbjuder förmåner avseende sjukvårdsförsäkring, kompetensutveckling, personlig utveckling, hälsokontroller, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, löneväxling, reseförsäkring, Club DEKRA och mycket mer. Tjänstebil kan eventuellt erbjudas på sikt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Placeringsort: Göteborg

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka då inte med att skicka in din ansökan till oss redan nu, då tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag!

Välkommen med ansökan i form av personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2023-08-18

Om du har frågor kring tjänsten, så är du välkommen att kontakta tillsättande Affärsenhetschef Tobias Pier tobias.pier@dekra.com eller Affärsområdeschef Jari Salo jari.salo@dekra.com

Kontaktperson

Tobias Pier

tobias.pier@dekra.com

46104551580

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %