Svetsingenjör IWE / Svetstekniker IWT till Stockholm!

Stockholm
Ansök senast: 2023-06-26

Vi söker nu en ny kollega till vårt svetsteam i Stockholm som kan hjälpa till att göra världen säkrare!

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Just nu söker vi en svetsingenjör IWE/Svetstekniker IWT för placering i Solna.

OM TJÄNSTEN

Brinner du för svets-området? Tycker du om att hjälpa kunder med din kunskap? Vi söker dig som vill tillhöra ett glatt gäng med arbetsuppgifter inom hela svetsområdet.

Du kommer att arbeta som övervakare/granskare vid certifiering av svetsare/lödare samt övervakare/granskare vid procedurkvalificering i metalliska material. Med din kunskap kommer du även få arbeta som expertstöd, både internt samt externt. Din vardag kommer bestå av både kontors- och fältarbete med att bistå våra kunder med allt från ackrediterade tjänster till att vara konsult. För att trivas med den här tjänsten behöver du ”gilla” att läsa svetstekniska standarder samt tycka om att ha ordning och reda.

Exempel på två områden där våra kunder behöver stöd och där vi hoppas att du kan bidra är, tillverkning av stålkonstruktioner (SS-EN 1090), och kvalitetskrav för smältsvetsning av metalliska material (SS-EN ISO 3834), certifiering av svetsare/lödare och kvalificering av svetsprocedur. Du kommer att arbeta med kunder som är sysselsatta inom områden som gruvindustrin, tåg-underhåll, stålbyggnad, tryckkärl, rörledningar, värmekraft och papper & massa m.m.

Vi söker alltså dig som vill bidra till att förstärka vår verksamhet, med placeringsort Solna men arbetet innebär även stöd till kunder i hela Sverige.

VEM ÄR DU?

 • Du är svetsingenjör IWE eller svetstekniker IWT
 • Du är ansvarstagande och självgående i det dagliga arbetet
 • Du har god servicekänsla gentemot kunder samt social kompetens
 • Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska
 • Du har goda materialtekniska kunskaper
 • Arbetet innebär resor. B-körkort är ett krav

Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser. 

VI ERBJUDER

Ett stimulerande och omväxlande arbete med mycket kundkontakt, ständig utveckling i intressanta projekt och möjlighet till självständigt arbete och utveckling av nya arbetsområden. En arbetsplats med bred kompetens samt unik kamratanda, en miljö som värnar om trivsel och uppmuntrar lagarbete.

Vår framgång bygger på samarbete och goda relationer. Hos oss blir du delaktig i ett omväxlande arbete i en kreativ miljö, med täta kontakter – både med kunder och kollegor.

ÄR DU INTRESSERAD?

Stämmer ovanstående in på dig och dina värderingar? Tveka inte att höra av dig till oss! Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV, gärna så snart som möjligt, dock senast 26/6.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju samt avsluta rekryteringen innan ansökningstiden har gått ut.

Vi ber dig därför att komma in med din ansöka så snart som möjligt.

VILL DU VETA MER?

Har du frågor är du välkommen att ringa vår sektionschef Daniel Jangemo på telefon 010-455 10 62 eller vår teknikansvarig inom svetsområdet Ulla Zetterberg Anehorn 010-455 10 65

Kontaktperson

Daniel Jangemo

daniel.jangemo@dekra.com

0104551062

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %