Provningstekniker till Stockholm!

Stockholm
Ansök senast: 2023-06-24

”Global partner for a safe, secure and sustainable world”. En ganska mäktig vision om vi får säga det själva. Bakom dessa ord ligger flera generationers​ ingenjörskompetens, kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid.

​Vi erbjuder tjänster inom person- och driftsäkerhet, där vi genom vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och våra arbetsplatser.

Nyfiken på att lära känna oss bättre? Spana in vår hemsida eller hör av dig!

OM TJÄNSTEN

Välkommen till DEKRA! Vi är det ledande företaget i Sverige inom området ”oförstörande provning” och söker nu fler Provningstekniker till vårt kontor i Solna.

För dig som inte känner till oförstörande provning (OFP) så handlar det om att tidigt upptäcka skador som på sikt kan orsaka kostsamma haverier. Provning kan utföras på allt från svetsar i berg- och dalbanor till att leta efter sprickor i reaktortankar. Som medarbetare hos oss kommer du få arbeta med den senaste provningstekniken inom t.ex. ultraljud och röntgen.

Vår kundflora är bred och du kommer arbeta mot ett flertal olika branscher, bl.a.

 • tillverkande industri
 • papper & massa
 • kraft & värme
 • vind-/ kärnkraftverk
 • petrokemi/raffinaderier
 • tåg

VEM ÄR DU?

Vill du var med och skapa en säkrare omvärld och göra samhällsnytta på riktigt? Då har du hittat rätt! Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, ansvarstagande och serviceanda. Teamwork står högt upp på agendan hos oss, men för rollen krävs även att du trivs med självständigt arbete där du tar stort ansvar för egen planering och rapportering. Ett genuint intresse för teknik och att träffa nya människor är A och O för att trivas i rollen hos oss.

På din meritlista hoppas vi kunna hitta en teknisk utbildning som grund eller relevant arbetslivserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet från teknisk kontroll, svetsning eller materiallära kommer du få vårt OFP-hjärta💚att ticka lite extra hårt. Meriterande och inget krav med andra ord.

Vidare vill vi att du har goda kunskaper i både svenska och gärna engelska, samt att du innehar B-körkort.

Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser. 

OM OSS

Välkommen till DEKRA-familjen och vårt team! Vi är en sammansvetsad grupp på 20 personer som tillsammans brinner för att upprätthålla säkerheten för våra kunder. Jag, Dan Tengberg, som har förmånen att leda detta gäng är en sammanhållande och närvarande ledare som arbetar med mjuka värden och företagsamhet. Jag eftersträvar ägandeskap i gruppen och att alla får ta ansvar för sin egen utveckling - med stöd utav mig såklart!

Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet? Då har du kommit rätt! Vi vet att det är våra medarbetare som för oss framåt och din utveckling är därför värd att satsa på! Genom utbildningar och intressanta projekt är ditt och vårt gemensamma mål att din kompetens ständigt utvecklas.     

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom vår bransch och på sikt det finns det stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt och uppdrag om man önskar. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag i tillväxt, med god lönsamhet och en spännande framtid!

Kontaktperson

Dan Tengberg

dan.tengberg@dekra.com

+4610 455 1249

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %