Erfaren beräkningsingenjör till DEKRA - Stockholm

Stockholm
Ansök senast: 2023-08-12

Till vår affärsenhet/sektion ”Teknisk Tillgångsförvaltning” söker vi nu en engagerad och erfaren beräkningsingenjör för placering i Stockholm, Solna. Sektionen är en konsultenhet som arbetar mot i stort sett alla industriområden. Vår verksamhet inom hållfasthet, mekanik och beräkning växer och vi vill förstärka med en erfaren beräkningsingenjör.

OM DEKRA

DEKRA med fler än 47 000 medarbetare är ett av världens ledande företag inom säkerhet, rådgivning, test, inspektion & certifiering och vi betjänar kunder på alla kontinenter i mer än 60 länder. DEKRA Industrial AB är en del av den globala DEKRA-koncernen.

 ”Teknisk Tillgångsförvaltning” ingår i Affärsområdet Safety & Sustainability Services som levererar högkvalitativa specialisttjänster inom en rad spännande områden. Inom affärsområdet återfinns 5 affärsenheter/sektioner: ”HSE, Arbetsmiljö & Hållbarhet”, ”Audits, Kvalitet & Miljö”, ”Maskinsäkerhet & Processäkerhet”, ”Informationssäkerhet & Cybersäkerhet” samt ”Teknisk Tillgångsförvaltning”.

 Vi strävar ständig för att utveckla nya spännande och innovativa tjänster, gärna i samarbete med våra kunder och partners. Vi har stort fokus på teknik, kvalitet och hållbarhet och vi känner oss stolta över att leverera säkerhet på arbetsplatsen, i hemmet och på vägen.

OM ROLLEN

Vi söker dig som har civilingenjörsexamen inom hållfasthetslära eller liknande område och du ska ha några års erfarenhet inom relevant ämne.

Du behöver ha fördjupad kunskap inom något eller några områden relaterat till hållfasthetslära. Det kan vara inom utmattning, brottmekanik, dynamik eller vibrationer. Erfarenhet av forskning är meriterande. Förmågan att sätta analysen i ett sammanhang och omsätta analysresultat till praktiska resultat väger tungt, liksom förmågan att kommunicera pedagogiskt.

Sektion Teknisk Tillgångsförvaltning har vuxit på kort och vi har stor efterfrågan på våra högkvalitativa tjänster. I den fortsatta tillväxten har vi behov av att stärka det mer seniora segmentet och söker därför efter en lagspelare som vill vara med i vårt fantastiska team.

Vi jobbar med spännande och utvecklande uppdrag, som är oerhört utvecklande och vi har roligt på jobbet.

OM DIG

Ditt arbetssätt är strukturerat och analytiskt förenat med starkt ansvarstagande och en vilja att uppfylla kundförväntningar, samt tillhandahålla resultat och slutsatser. Det är viktigt att du vill förena kreativitet och nyfikenhet med kvalitet och noggrannhet.

Kommunikation är en viktig del av yrkesrollen. Därför är förmågan och ambitionen att kommunicera och uttrycka sig väl i tal och skrift en förutsättning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

OM OSS

DEKRA Industrial erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i en kundfokuserad verksamhet med ett tydligt fokus på utveckling. Du kommer att tillhöra en global koncern med stora resurser och möjligheter till personlig utveckling samt möjligheter till deltagande i internationella projekt.

DEKRA sektion Teknisk Tillgångsförvaltning tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster inom flera områden relaterade till hållfasthetslära, mekanik och beräkning. Våra tjänster efterfrågas internationellt och sektionen har en central roll inom hållfasthet och brottmekanik för DEKRA globalt.

Några av de utvecklingsområden som vi har i starkt fokus är LCA/LCC, brottmekanik, dataanalys, konditionsanalyser, vibration och dynamik, livscykelförvaltning & livstidsförlängning av mekaniska högvärdeskomponenter inom t ex Järnväg, Spårfordon, Gruvindustri, Papper & Massa, Life Science, Infrastruktur, Hamnindustri, Automotive, Kärnkraft, Vattenkraft, R&D och mycket mer...

VÅRT ERBJUDANDE & ANSÖKAN

Vi erbjuder förmåner avseende kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, sjukvårdsförsäkring, reseförsäkring, Club DEKRA och mycket mer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Placeringsort: Solna, Stockholm

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka då inte med att skicka in din ansökan till oss redan nu, då tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag!

Välkommen med ansökan i form av personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2023-08-12 

Om du har frågor kring tjänsten, så är du välkommen att kontakta Sektionschef Magnus Dahlberg: Tel. 010-455 1486 magnus.dahlberg@dekra.com eller Affärsområdeschef Jari Salo: Tel. 010-455 1222 jari.salo@dekra.com

Kontaktperson

Magnus Dahlberg

magnus.dahlberg@dekra.com

010-455 14 86

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %