Besiktningsingenjör lyft till Stockholm

Stockholm
Ansök senast: 2023-06-10

”Global partner for a safe, secure and sustainable world”. En ganska mäktig vision om vi får säga det själva. Bakom dessa ord ligger flera generationers​ ingenjörskompetens, kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid.

Vi erbjuder tjänster inom person- och driftsäkerhet, där vi genom vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och våra arbetsplatser. Nyfiken på att lära känna oss bättre? Spana in vår hemsida eller hör av dig!

OM TJÄNSTEN

Välkommen till DEKRA! Vi är det ledande företaget i Sverige inom området ”Lyftbesiktningar” och nu söker vi en Besiktningsingenjör till vårt kontor i Stockholm.

Genom att utföra besiktning av lyftanordningar i fastighetsmiljöer såsom hissar, portar och rulltrappor hjälper du våra kunder att upprätthålla en hög säkerhetsnivå.

Det bästa med att arbeta inom besiktning av lyftanordningar är variationen, utmaningen och det många kundkontakterna! Vi tror på frihet under ansvar och du kommer ha möjlighet att självständigt planera dina dagar. Kanske besiktigar du en nyinstallerad hiss innan lunch och avslutar dagen med några rulltrappor eller varför inte lyftanordningar i en industrilokal.

När du börjar hos oss kommer du att få insyn i DEKRAs breda spektra av tjänster. Du kommer också att få genomgå ett flertal interna utbildningar, dels i början, dels löpande, när det passar dig. Och det roligaste är att vi aldrig blir fullärda!

VEM ÄR DU?

Vill du var med och skapa en tryggare omvärld och göra samhällsnytta på riktigt? Då har du hittat rätt! Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, ansvarstagande och serviceanda. Teamwork står högt upp på agendan hos oss, men för rollen krävs även att du trivs med självständigt arbete där du tar stort ansvar för egen planering och rapportering. Ett genuint intresse för teknik och att träffa nya människor är A och O för att trivas i rollen hos oss.

På din meritlista hoppas vi kunna hitta en teknisk utbildning, exempelvis gymnasie- eller högskoleingenjör som grund eller relevant arbetslivserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet från lyftbranschen eller redan jobbar och innehar giltiga befogenheter kommer du få vårt besiktnings-hjärta💚att ticka lite extra hårt. Meriterande och inget krav med andra ord. Vidare vill vi att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, samt att du innehar B-körkort.

Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser.

OM OSS

Välkommen till DEKRA-familjen och vårt team! Vi är en sammansvetsad grupp på totalt 35 ingenjörer i Stockholm som tillsammans brinner för att upprätthålla säkerheten för våra kunder. Jag, Ramy Elatousi samt min kollega Markus Deckeman har förmånen att leda detta gäng. Vi är sammanhållande och närvarande ledare som arbetar med mjuka värden och företagsamhet. Vi eftersträvar ägandeskap i gruppen och att alla får ta ansvar för sin egen utveckling - med stöd utav oss såklart! 🤜🤛

Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet? Då har du kommit rätt! Vi vet att det är våra medarbetare som för oss framåt och din utveckling är därför värd att satsa på! Genom utbildningar och intressanta projekt är ditt och vårt gemensamma mål att din kompetens ständigt utvecklas.     

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom vår bransch och på sikt det finns det stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt och uppdrag om man önskar. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag i tillväxt, med god lönsamhet och en spännande framtid!

Kontaktperson

Ramy Elatousi

ramy.elatousi@dekra.com

010-455 10 19

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %