Är du intresserad av teknik? Sök jobbet som provningstekniker!

Norrköping
Ansök senast: 2023-02-28

“Global partner for a safe, secure and sustainable world”. En ganska mäktig vision om vi får säga det själva. Bakom dessa ord ligger flera generationers​ ingenjörskompetens, kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid. På DEKRA erbjuder vi teknisk kontroll för ökad person- och driftsäkerhet där vi med vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och på våra arbetsplatser.

Vi växer och söker nu dig som är teknikintresserad och redo för att ta dig an nya utmaningar i arbetslivet. Vi förstärker vår organisation med en Provningstekniker till vårt kontor i Norrköping.

OM TJÄNSTEN

Vår verksamhet handlar övergripande om att tidigt upptäcka avvikelser som på sikt kan orsaka kostsamma haverier eller i värsta fall olyckor, syftet är att hjälpa våra kunder att upprätthålla säkerheten och att följa föreskrifter och standarder för både nytillverkade och befintliga produkter. Arbetsuppgiften innefattar oförstörande provning av material, konstruktioner och svetsförband. Provning kan utföras på allt från svetsar i berg- och dalbanor, trycksatta anordningar eller till att leta efter sprickor i reaktortankar. Exempelvis kan ultraljud eller röntgenprovning användas eller andra avancerade provningsmetoder såsom drönarinspektioner, laserscanning mm. Du jobbar även administrativt med dokumentation och rapportering i form av bland annat provningsprotokoll.

Våra kunder finns inom vitt skilda branscher nationellt som internationellt så resor är förekommande. Några exempel på branscher är tillverkande industri, papper & massa, kraft & värme samt flygindustrin, men även arbete på t.ex. vind-/kärnkraftverk, petrokemi samt tåg, båtar och nöjesfält förekommer.

OM DIG

Vi söker dig som vill vara med och skapa en tryggare omvärld och göra samhällsnytta på riktigt!

Är du nyfiken, ansvarstagande, serviceorienterad med god social förmåga och har ett genuint tekniskt intresse, då har du hittat rätt.

Du trivs i mötet med kunden och brinner för att alltid göra det lilla extra och ge bemötande i världsklass!

Har du tidigare erfarenhet inom oförstörande provning eller industrin är det meriterande. Vi ser gärna att du trivs med att jobba självständigt där du tar stort ansvar för egen planering, rapportering och uppföljning. Du har goda kunskaper i svenska, engelska, matematik och datahantering samt innehar B-körkort. Då flera av våra uppdrag är av hög säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Vad DEKRA erbjuder dig:

Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på!

Du kommer genom interna, externa utbildningar och spännande projekt få förutsättningar att lära dig yrket, samt växa och utvecklas vidare hos oss.

Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Att ha kul på jobbet är en självklarhet för oss. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt. Hos oss kommer du att få arbeta med den senaste tekniken inom oförstörande provning.

Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag i tillväxt, med god lönsamhet och en spännande framtid i en expansiv region. Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch och på sikt det finns det möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt och uppdrag.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Sektionschef Robin Karlborg 010 455 1619.

Urvalsprocessen sker löpande, välkommen med din ansökan snarast möjligt dock senast 28/2-23.

Kontaktperson

Robin Karlborg

robin.karlborg@dekra.com

0104551619

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %