Arbetsmiljöingenjör med erfarenhet från företagshälsovård sökes till DEKRA i Malmö

Malmö
Ansök senast: 2023-02-15

Har du tidigare erfarenhet av arbete som arbetsmiljöingenjör tex från någon företagshälsovård? Vill du vara med och bidra till DEKRA:s utveckling inom Arbetsmiljö i Malmö med omnejd, tillsammans med våra specialister?

Vill du arbeta i ett företag i medvind med stort fokus på Arbetsmiljö, Säkerhet & Hållbarhet? Vill du ha kul på jobbet och utvecklas i rollen som Arbetsmiljöingenjör? Då kan du vara den vi söker!

OM DEKRA

DEKRA med fler än 47 000 medarbetare är ett av världens ledande företag inom säkerhet, hållbarhet, test, inspektion och certifiering och betjänar kunder på alla kontinenter i 60 länder. Vi på DEKRA erbjuder innovativa tjänster som bidrar till ökad säkerhet på vägen, på jobbet och i hemmet.

DEKRA Industrial erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i en kundfokuserad verksamhet med ett tydligt fokus på utveckling. Du kommer att tillhöra en global koncern med stora resurser och möjligheter till personlig utveckling samt möjligheter till deltagande i internationella projekt.

Affärsområde Safety & Sustainability Services Nordic har specialister inom olika områden där vi erbjuder högkvalitativa tjänster inom Arbetsmiljö, Säkerhet, Hållbarhet & Kvalitet till våra kunder.

OM ROLLEN

Vi söker dig som vill jobba brett med arbetsmiljöfrågor i rollen som arbetsmiljöingenjör åt våra företagskunder inom Malmöregionen med omnejd.

Arbetsmiljötjänsterna som DEKRA erbjuder spänner brett inom hela Arbetsmiljöområdet och du får möjlighet att utvecklas & utveckla en bred och gedigen kompetens. Vi bedriver många spännande kunduppdrag, korta som längre och vi stöttar dig samt kompetensutvecklar dig genom mentorskap och coachande samarbete i kunduppdrag.

Exempel på arbetsuppgifter: Riskbedömningar, mätningar av yrkeshygieniska gränsvärden (t ex damm, buller, vibrationer, kem, emissioner, mögel etc.), Systematisk Arbetsmiljöarbete (SAM), OSA & rutiner, checklistor, utbildning etc., Arbetsmiljö- & Skyddskommittéer, arbetsmiljöronder, interimsroller inom arbetsmiljö, stöttning till kunder med att utveckla/implementera åtgärder – som svar mot Arbetsmiljöverkets i Inspektionsmeddelanden, utbildningar och föreläsningar inom Arbetsmiljö och andra spännande uppgifter…tillsammans med våra proffsiga specialister inom arbetsmiljö.

DEKRA har ett stort team med duktiga och erfarna arbetsmiljöingenjörer/arbetsmiljöspecialister i olika delar av landet, som alla kommer att stötta dig i ditt arbete och i din fortsatta utveckling.

Vårt största team inom Arbetsmiljö finns i Malmö och nu söker vi dig som vill bli en del av vårt fantastiska DEKRA-team just i Malmöregionen.

Välkommen till ett proffsigt och engagerat team, som stöttar varandra & har kul på jobbet!


KVALIFIKATIONER, KOMPETENS & ERFARENHET

Vi söker dig som har någon tidigare erfarenhet från en tjänst inom någon företagshälsovård, där du har arbetat med tjänster mot olika företagskunder inom arbetsmiljöområdet. Det är positivt om du dessutom har ytterligare erfarenheter av andra roller inom arbetsmiljöområdet till exempel som

arbetsmiljöingenjör, arbetsmiljöinspektör (AV), EHS-ingenjör/specialist eller liknade. Erfarenheter ifrån roller som BAS-P/U eller KMA-samordnare ses också som meriterande.

Vi ser gärna att du har någon lämplig högskoleutbildning i botten inom arbetsmiljö, kemiteknik, medicin, medicinteknik, maskinteknik eller annan utbildning i kombination med arbetserfarenhet som väger upp på motsvarande sätt.

OM DIG

Som person är du initiativtagande, driven samt har förmåga att inge förtroende. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt ansvarstagande och vilja att uppfylla kundförväntningar och resultat.

Du har goda sociala förmågor, är kundcentrerad samt trivs med nära samarbete i team med dina medarbetare och kollegor, såväl som med självständigt arbete i egna kunduppdrag.

Det är viktigt att du har ett positivt mindset, ett driv och brinner för att utvecklas samt utveckla andra inom arbetsmiljöområdet.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Krav på B-körkort och du skall ha tillgång till egen bil. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

VÅRT ERBJUDANDE & ANSÖKAN

DEKRA erbjuder förmåner avseende sjukvårdsförsäkring, kompetensutveckling, personlig utveckling, hälsokontroller, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, löneväxling, reseförsäkring, Club DEKRA och mycket mer. Tjänstebil kan erbjudas på sikt.

Placeringsort: Malmö

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka då inte med att skicka in din ansökan till oss redan nu!

Välkommen med ansökan i form av personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2023-02-15

Om du har frågor kring tjänsten, så är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef Tobias Pier: tobias.pier@dekra.com eller Affärsområdeschef Jari Salo: jari.salo@dekra.com

Kontaktperson

Jari Salo

jari.salo@dekra.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %