Gruppledare till avdelningen Betongkontroll på DEKRA Industrial, Stockholm

Stockholm
Ansök senast: 2023-02-28

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet.

Till vår avdelning Betongkontroll söker vi nu en engagerad medarbetare som kommer ansvara i rollen som gruppledare samt arbeta i egna uppdrag som konsult inom kontroll och inspektion av betongkonstruktioner.

OM TJÄNSTEN

Avdelningen arbetar bl.a. med provning, besiktning och tillståndsbedömning av betongkonstruktioner, men vi utför även konsultation. Tjänsten innebär en blandning av arbete ute i fält och inne på kontoret i Solna. Vi har även ett eget labb med möjlighet att utföra vissa analyser. Vi arbetar med inspektioner av ett brett spektrum av objekt, däribland balkonger, loftgångar, bassänger, broar, arenor, parkeringsgarage etc.

Som gruppledare på Betongkontroll söker vi dig som är duktig på att organisera och planera gruppens uppdrag men även att utföra egna.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

·        samordna och planera gruppens resurser.

·        säkra kompetensutveckling inom gruppen.

·        praktiskt arbete i uppdrag på labbet.

·        representera DEKRA och sektionen både internt och externt.

·        medverka till försäljning och marknadsföring.

·        arbeta med intern verksamhetsutveckling såsom utveckling av arbetssätt.

·        deltaga i samrådsmöten med övriga gruppledare och teknikansvariga.

Du kommer rapportera till Sektionschef Betongkontroll som innehar personalansvaret för samtliga och rollen är placerad på vårt kontor i Solna, Stockholm. Resor ingår inom Sverige och i undantagsfall även utomlands.

ÄR DET HÄR DU?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst 3-5 års erfarenhet antingen av betonginspektion eller arbetsledning inom betongentreprenad, har du gått Platsgjutning Klass I-U ses det som ett stort plus.

Du talar och skriver obehindrat på svenska samt känner dig bekväm med engelska. Du har erfarenhet av att dagligen arbeta i arbetsrelaterade system såsom Microsoft Officepaketet.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett stort eget driv, är engagerad, initiativrik och har lätt att skapa goda relationer både internt med dina kollegor och externt med kunder eller andra branschkontakter. Du är en skicklig kommunikatör i både tal och skrift och en sann lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap. I ditt arbete är du analytisk, noggrann och tar ett stort ansvar för att vi tillsammans når företagets och våra kunders mål.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

På DEKRA förstår vi att våra medarbetare är vår viktigaste resurs, därför lägger vi fullt fokus på din utveckling och trivsel samtidigt som vi är måna om att du kan ha en bra balans mellan jobb och fritid. Hos oss får du chansen att jobba med spännande, ny teknik på uppdrag där du till största del planerar och styr din egen arbetstid. Du har några av inspektionsbranschens kunnigaste kollegor och får ta del av en generös friskvård, utbildningar samt flera andra förmåner och olika företagsaktiviteter.

Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position? Då har du kommit rätt.

VILL DU VETA MER?

Vid frågor vänligen kontakta Sektionschef Andreas Karlsson på tel. 010 455 12 07 eller mail andreas.karlsson@dekra.com. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om DEKRA Industrial

DEKRA – en koncern med säkerhet i fokus.Säkerhet har varit vårt uppdrag sedan starten 1925. DEKRA är idag ett av världens ledande provnings- och certifieringsföretag. Med innovativa tjänster bidrar DEKRA till ökad säkerhet på vägen, på jobbet och i hemmet. DEKRA har 45.000 anställda inom 8 affärsområden: Vehicle Inspection, Claims & Expertise, Product Testing, Industrial Inspections, Consulting, Audits, Training och Temp Work, och kan där igenom garantera säkerheten och betjäna kunder på alla kontinenter i 60 länder.

Kontaktperson

Andreas Karlsson

andreas.karlsson@dekra.com

+46 10 455 12 07

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %