Utvecklingsinriktade ingenjörer & konsulter med fokus på analys och avancerade beräkningar

Stockholm
Ansök senast: 2022-12-31

OM DEKRA

DEKRA har 45 000 medarbetare och är ett av världens ledande företag inom säkerhet, test, inspektion och certifiering, som betjänar kunder på alla kontinenter i 60 länder. Med innovativa tjänster bidrar vi till ökad säkerhet på vägen, på jobbet samt i hemmet.

Affärsområde Safety & Quality Management Nordic har specialister inom olika områden där vi erbjuder hållbara konsulttjänster inom säkerhet med hög kvalitet till våra kunder.

Vi består idag av enheter inom områdena: ”Arbetsmiljö/HSE”, ”Audits, Kvalitet & Miljö”, ”Process- & Maskinsäkerhet”, ”Funktionell Säkerhet/Järnväg” samt ”Teknisk Tillgångsförvaltning”. 

OM TJÄNSTEN

Till sektionen Teknisk Tillgångsförvaltning söker vi nu en driven, ambitiös och utvecklingsinriktad hållfasthetsingenjör. Vi söker dig, som inom konsultrollen är intresserad av att arbeta med och utveckla sektionens tjänster inom tillgångsförvaltning av särskilt komplexa mekaniska system.

Sektionens tjänster riktar sig till i stort sett alla industrigrenar med hårt belastad och värdefull mekanisk utrustning, allt ifrån infrastruktur, tillverknings- och processindustri till energisektorn. Just nu har sektionen flera kvalificerade projekt inom järnvägssektorn. I samarbete med DEKRA:s resurser inom järnvägsområdet i Europa tillhandahålls tekniska tjänster av högsta internationella klass.

KVALIFIKATIONER 

Vi söker dig som har examen på masternivå från teknisk högskola, universitet eller motsvarande. Vi värdesätter intresse av att uttrycka sig i tal och skrift och vill medverka i ofta komplexa uppdrag som omfattar flera kompetenser.

Din ämneskunskap finns inom något relevant område, t ex inom områdena tillämpad matematik, databehandling, mekanik, hållfasthetslära och relaterade områden. Även kunskap inom avancerade, multidisciplinära riskanalyser är av intresse, liksom kunskap och tidigare erfarenhet av OFP.

Våra projekt, där du bidrar med din kunskap, involverar ofta olika kompetenser. I centrum står värdefull och hårt belastad mekanisk utrustning, med frågor kring livscykelförvaltning och livstidsförlängning. Den nya standarden ISO 55000 har bidragit till att öka fokus.

Det är meriterande med erfarenhet från industri eller konsultverksamhet, men en duktig och ambitiös nyutexaminerad kan också komma i fråga. Vi kompetensutvecklar och integrerar nyanställda genom mentorskap i gemensamma projekt och uppdrag.

Då du kommer vara en del av arbetet med att expandera verksamheten inom Teknisk Tillgångsförvaltning är det centralt att du vill arbeta med ett kundorienterat fokus. Du har ett strukturerat och analytiskt arbetssätt med starkt ansvarstagande och vilja att uppfylla kundförväntningar och tillhandahålla resultat och slutsatser. Det är viktigt att du vill förena kreativitet och nyfikenhet med ett gott kvalitetsmedvetande.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är ett plus.

VI ERBJUDER 

DEKRA Industrial erbjuder ett självständigt och utmanande arbete i en kundfokuserad verksamhet med ett tydligt fokus på utveckling och teknisk kompetens. Du kommer att tillhöra en global koncern med stora resurser och möjligheter till internationellt arbete och deltagande i internationella projekt. 

Vi erbjuder förmåner avseende kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, sjukvårdsförsäkring, reseförsäkring, Club DEKRA och mycket mer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 

Placeringsort: I första hand Stockholm, men annan placering kan diskuteras

ANSÖKAN

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka då inte att höra av dig till oss redan nu, då vi rekryterar löpande! Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande Sektionschef Magnus Dahlberg Tel. 010-455 14 86 eller Affärsområdeschef Jari Salo Tel. 010-455 12 22

Kontaktperson

Magnus Dahlberg

magnus.dahlberg@dekra.com

010-455 14 86

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %