Spontanansökan Provningstekniker

Hela Sverige
Ansök senast: 2024-08-24

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att vara en global partner for a safe world. Genom innovativa tjänster skapar vi trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet.

OM TJÄNSTEN

Som Provningstekniker kommer dina arbetsuppgifter innefatta ett brett arbete inom oförstörande provning. Kunder finns inom kärnkraft, petrokemi/raffinaderi, tåg, flyg, nöjesfält samt tillverkande industri. Rapportering i form av provningsprotokoll görs dagligen.

Vi försöker alltid ligga utvecklingens framkant och lägger mycket fokus på innovativa lösningar, för rätt person kan därför avancerade provningstekniker bli aktuella. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med bra lönsamhet och god tillväxt!

VI SÖKER DIG SOM

Är ansvarstagande, noggrann, socialt kompetent och har ett tekniskt intresse. Krav på utbildning är gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller likvärdig teknisk utbildning i kombination med relevant erfarenhet. Erfarenhet från branschen Teknisk Kontroll, framförallt OFP eller svets, är mycket meriterande.

Vi ser gärna att du trivs med att jobba självständigt där du tar stort ansvar för egen planering och uppföljning. Resor med övernattning förekommer, främst inom landet men uppdrag utomlands förekommer.

Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser. 

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan starten 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch och det finns stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt.

Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.    

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %