Spontanansökan Besiktningsingenjör

Hela Sverige
Ansök senast: 2024-08-24

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha hisnande kul på jobbet.

DEKRA söker nu Besiktningsingenjörer för lyft- och trycksatta anordningar till våra kontor runt om i Sverige. Känner du dig redo att prova nya utmaningar och gillar ett högt tryck i vardagen? Hos oss blir du en del av ett stabilt, driftigt och globalt företag.

OM TJÄNSTEN

Beroende på din arbetserfarenhet kanske du besiktar en nyinstallerad hiss innan lunch och avslutar dagen med att besikta fordonslyftare. Kanske ser du hellre en vardag med exempelvis teknisk kontroll av en processanläggning? Då kommer du passa bra in i vårt gäng!

Vi tror på frihet under ansvar och du kommer därmed ha stor påverkan på din vardag. Du arbetar ofta självständigt ute hos våra kunder, som finns inom de flesta branscher. Allt från offentlig sektor, raffinaderier, tillverkningsindustrin till bilverkstäder.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

- Du arbetar idag med liknade arbetsuppgifter eller har tidigare erfarenhet från branschen

- Du är intresserad av teknik och trivs med mycket kundkontakt

- Du har B-körkort

DEKRA växer och behöver mer kompetent personal över hela Sverige! Är du rätt person att vara med på vår fortsätta framgångsresa så sök! Erfarenhet av branschen är mycket meriterande.

Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser. 

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Gemensamt lyfts tekniska frågor inom respektive sektion och vidareutvecklas tillsammans med företagets teknikråd. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.

Välkommen in med din ansökan!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %